
En handlekraftig holdspiller med stor motivation for at lære
Journalistik fordi..
1
Jeg er nysgerrig
Jeg brænder for at tale med mennesker og lære deres historier at kende. Jeg undrer mig tit over det ene eller det andet i min hverdag, hvilket er noget af det, der driver mig i mit journalistiske virke. Jeg er nysgerrig helt ind til knoglerne, hvilket giver mig en masse gode ideer til historier og et drive til at undersøge dem.
2
Jeg elsker at formidle
Journalistik for mig handler om at formidle relaterbare historier. Jeg tror på, at de bedste historier kan bygge bro mellem mennesker på tværs af samfundet og kan skabe rum for refleksion og eftertænksomhed. Formidling er en kunstgren, som, for mig, er et af de vigtigste greb at mestre som journalist. Derfor har jeg stor motivation for at blive endnu dygtigere i formidlingens kunst.
3
Jeg elsker at lære
Det kan jeg heldigvis få lov til, som journalist, hver dag. I arbejdet med at formidle andre menneskers historie, kræves det først og fremmest at lytte, lære og sætte sig ind i kildernes historie for at kunne formidle hele historien.
Udvalgte erfaringer og kompetencer
Ansættelser
14 dages medieprojekt hos LFS Nyt (2025)
I marts måned 2025, var jeg i praktik i 14 dage på fagbladet for socialpædagoger, hvor jeg arbejdede med at skrive nyheder til nyhedsbrevet og udarbejdede et medlemsportræt til det trykte blad. Jeg læste rapporter, ringede kilder op, interviewede kilder telefonisk og face-to-face. Jeg lærte, hvordan de på redaktionen idéudviklede, samt hvordan de organiserede og strukturerede arbejdet imellem dem, hvilket jeg også blev en del af i de 14 dage, jeg var i praktik.
Cafe Grotten (2022-2024)
Som bartender har jeg talt med rigtig mange forskellige mennesker. Det har givet mig stærke kommunikative evner. Det handlede om at opbygge gode relationer til barens gæster, både nye kunder, men også stamkunder, hvor flere af dem er udsatte, sårbare borgere.
Frivillig reporter for Copenhagen Towers (2022-2023)
Som frivillig reporter var jeg ansvarlig for at lægge content op fra kampe og træninger på klubbens sociale medier. Content bestod af reportager og interviews med trænere og spillere. Interviewene foregik både på dansk og engelsk, da der var mange udenlandske spillere i klubben. Jeg optog interviews på min Iphone, hvor jeg efterfølgende klippede videoen sammen.
Uddannelse
Cand. Comm. Journalistik
Roskilde Universitet (2024-)
B.A. i Journalistik og Historie
Roskilde Universitet (2021-2024)
Sygeplejeuddannelsen
Københavns Professionshøjskole (2018-2020)
Frederiksberg HF
Frederiksberg (2012-2014)
Øvrige kvalifikationer
Kørekort B siden 2013
Hindenburg
WordPress
Microsoft Office
Taler flydende dansk og engelsk
Tysk suppleringskursus på B-niveau fra 2021
Produktioner

Pædagogiske medarbejdere lever med det værste psykiske arbejdsmiljø

Elever fra folkeskole i »spireansættelser« på plejehjem

Initiativ i Greve har til formål at give børn job-inspiration til fremtiden

Medlemsportræt af Doris Tina Stormgaard
(udgives i april-nummeret af LFS Nyt)

Er grønt snot altid tegn på noget, der smitter?
(udgives i april-nummeret af LFS Nyt)
Holdspilleren
Jeg har spillet håndbold hele mit liv. Jeg er en holdspiller med stort H både på banen og uden for banen, hvilket ligeledes er en egenskab, jeg altid har med mig i mit arbejdsliv. Det er derfor vigtigt for mig at befinde mig i et arbejdsmiljø omgivet af gode kollegaer, hvor vi sammen kan spille hinanden endnu bedre.
For mig er en god kollega
-
En, som lytter og ikke er bleg for at byde ind med faglig eller personlig feedback - vi kan lære af hinanden.
-
En som spørger om hjælp, når det brænder på.
-
En som er passioneret i sit arbejde, så vi kan spejle os i hinanden.
-
En som siger "godmorgen" og "vi ses i morgen" i en travl hverdag.
-
En som husker en lille ting, vi snakkede om i tirsdags og som fredag spørger ind til, hvordan det gik.
3 hurtige

Jeg er halvt uddannet sygeplejerske
Derfor er jeg en god lytter, og jeg kan tale med mennesker fra alle lag af samfundet.

Jeg har spillet håndbold, siden jeg var 6 år gammel
Jeg ved derfor, hvad det kræver at indgå i et team.

Jeg har skrevet min bachelor i Historie
Hvilket gør mig til en god kildekritiker, samt til en person, som ser helheden i en historie.
Om mig
Jeg er et kæmpe familiemenneske. Jeg er 29 år, er vokset op i Vanløse i København, og jeg bor nu i Valby med min kæreste. Jeg er storesøster og skilsmissebarn. To ting som har lært mig om prioritering, omsorg og til- og fravalg allerede tidligt i mit liv.
Før jeg læste journalistik, troede jeg, at jeg skulle være sygeplejerske. I det halvandet år jeg læste på sygeplejeuddannelsen, var jeg tre gange i praktik. Jeg var både i praktik på en afdeling for kræftpatienter og et psykiatrisk center for unge. Her lærte jeg virkelig at omgås mennesker i nød, og jeg lærte også mange ting om mig selv, blandt andet, er jeg er stærk i at kommunikere med mennesker. Jeg er god til at lytte aktivt og stille nysgerrige, ikke dømmende, spørgsmål. Derudover er jeg blevet klogere på, hvordan jeg reagerer i pressede situationer, som ligger uden for min komfortzone.
Engang drømte jeg om at blive professionel håndboldspiller. Men som det så ofte sker, ændrede efterskolen mine prioriteter, og jeg fandt ud af, at fester og alkohol var sjovere at dyrke end sporten. Nu dyrker jeg begge dele på hobbyplan. Men at have spillet håndbold fra helt ung har givet mig gode kompetencer, når det handler om at samarbejde og gå på kompromis for at fungere sammen i et team.

Jeg elsker at læse bøger. Jeg elsker socialkonstruktivistiske romaner og romantasy. Når jeg, som nyhedsbruger, dagligt bliver disponeret for alvorlige og til tider uhyggelige ting fra nyhedsdækningen rundt om i verden, synes jeg ikke, at der findes noget bedre end at kunne flygte ind i en anden verden en gang imellem.
Min store interesse er historie. Det er også det fag, jeg skrev min bachelor i. Jeg elsker at fordybe mig i historiefaget og dyrker det også på hobbyplan. At jeg har arbejdet med historiefaget, giver mig en ekstra dimension i forhold til at arbejde journalistisk. Hvis der findes nogen, som spørger: "Hvor ved du det fra?", oftere end journalister, er det historikere. Udover kildekritikken, har historiefaget også lært mig at være grundig, se det store billede og helheden i en historie.